مدیریت تولید، بازرگانی و بازاریابی صنایع دستی آموزش داده میشود
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، استان کردستان صنایع دستی خاص و ویژهای دارد که قطعا گویای نوع زندگی و فرهنگ بومیان این منطقه است و به همین دلیل نیز لازم است تا برای ترویج و زنده نگاهداشتن آن، زمینههای آموزشی و چگونگی فروش آنها برای فعالان این حوزه فراهم شود.
با اینکه در این استان زنان و مردان، هنرهای دستی زیادی برای ارائه و فروش دارند، اما متآسفانه یا به دلیل عدم آموزش کافی و یا فراهم نشدن بستر معرفی، فروش و یا صادرات آن به دیگر کشورها، یا در حال فراموشی است و یا کاربرد آن صرفا به این استان محدود شده است، برای مثال میتوان به خراطی به عنوان هنر منسوخ شده استان اشاره کرد که آنچنان که باید مورد توجه قرار نمی گیرد. از قدیمیترین هنرها بر روی چوب، خراطی است که از تراش و شکل بخشیدن به چوب بر اثر حرکت دورانی دستگاه خراطی حاصل میشود. در این هنر برای ساخت اشیائی که حالت مدور دارند، چوب را به دستگاهی میبندند که حالت چرخشی دارد و در حالت دورانی چوب را با ابزاری فرم میدهند.
بر همین اساس اداره کل میراث فرهنگی کردستان نیز تصمیم گرفته برای احیای هنرهای سنتی این منطقه کارگاه آموزشی با موضوع مدیریت تولید، بازرگانی و بازاریابی در صنایع دستی برپا کند. تا در این کارگاه هم زمینه آموزش بیشتر به هنرجویان فراهم شود و افراد بیشتری به تولید صنایع دستی روی آورند و هم هنرهای منطقهای را به شکل اصولی بیاموزند.
در کارگاه آموزش صنایع دستی قرار است بر محور بازاریابی، فروش، صادرات و ترخیص کالا تاکید شود و علاقهمندان با اصول اولیه صادرات، آشنایی با بازارهای داخلی و خارجی و نحوه حضور در آنها، نحوه حضور در نمایشگاه ها به همراه استانداردهای مربوط به آن، آشنایی با قوانین گمرکی و صادرات، معرفی اینکوترمز 2010 و گمرک و قانون امور گمرکی وآیین نامه های اجرایی آشنا شوند.
کارگاه آموزشی مدیریت تولید، بازرگانی و بازاریابی در صنایع دستی 23 مهرماه ساعت 9 تا 13 در مرکز آموزش و پرورش استانداری برپا خواهد شد.
انتهای پیام/